Maso z Polska má posloužit k útokům proti zemědělství


Nebezpečné maso z Polska v ČR? Realita je asi trochu jiná, než je nám to medii předkládáno do talíře. Pravděpodobně se jedná o akci proti pojídání masa. Aktivisté, kteří bojují proti masu, prostě někde naaranžovali v Polsku hororovou jateční scénu.

Případ totiž zapadá do dlouhodobého boje proti masu a náhod je příliš. Aktivistům se jednalo o vyvolání kritiky a protestů proti zabíjení zvířat. Krev na podlaze a zvířata na hácích měly zahrát na city lidí, kteří byli doposud přesvědčeni, že maso se vyrábí v supermarketech. V českých podmínkách se causa rozmazala ještě informacemi o tom, že špatné maso  z Polska zpracovává Agrofert.

Je jistě soukromou věcí vegetariánů, že nejedí maso, ale jejich útoky na chovy zvířat jsou vlastně útoky na ostatní obyvatelstvo, pro které je veganství hloupostí. Bohužel nejnovější sorty maloměstského obyvatelstva se jako vždy pachtí za něčím novým jen proto, aby se mohly vedle svých zkušených předků vyprofilovat jako nová moderní generace. Nesmyslů se chytají samozřejmě novináři, jimž jde až na prvním místě za peníze. Takže se šíří fámy o tom, že maso způsobuje rakovinu, nebo že výroba masa vysouší planetu.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

DFC Budweis byl za 1. republiky nejúspěšnějším jihočeským fotbalovým klubem

"Raději Hitlera než Habsburka," mínil neschopný ministr

Ve městech se žije zdravěji než na vesnicích