České pohrdání životy spoluobčanů

 Nacisté usmrtili za druhé světové války zhruba 122 000 Čechů. Dnešní čeští politikové od loňského podzimu zatím "jenom" 18 000. Jenže problém je, že pandemii zdaleka není konec. Umírání se zjevně bude násobit, Neexistují efektivní pandemická opatření, 40 procent Čechů podle Prymuly ochranná karanténní opatření nedodržuje.

Průmyslové provozy, kde v halách vedle sebe pracují stovky dělníků bez roušek, pracují naplno. "Vláda jejich provoz omezovat nebude." Nárůst nákaz a nárůst úmrtí v ČR osciluje mezi prvním a druhým místě na celém světě. Přesto velká část občanstva vůbec nevěří, že nemoc existuje. Zdá se, že cynizmus a ateizmus jdou spolu ruku v ruce, v obojím patří ČR ke světové špičce. 

Očkování, jediná možná a rychlá záchrana, je neefektivní. Přitom politikové se hašteří o občanskou svobodu.  Stranickopolitický zájem je pro ně daleko důležitější než životy lidí. Cynikům  z řad opozičních stran a jejich příznivců nevadí, že lidi umírají a zdravotníci jsou na kolenou. Bezohlední šílenci podávají žaloby, požadující zrušení nouzového stavu a otevření sjezdovek a obchodů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

"Raději Hitlera než Habsburka," mínil neschopný ministr

DFC Budweis byl za 1. republiky nejúspěšnějším jihočeským fotbalovým klubem

Jindřichohradecko jako Divoký západ